VI. Sněm kmene, 8. – 10. 11. 2013

statek

Tento víkend vyrazíme na VI. Sněm kmene Mohawků. Samotný sněm proběhne v sobotu večer v týpí na statku ve vesničce Ohař nedaleko Mirovic. Je ctí každého bojovníka kmene se sněmu zúčastnit a pokud možno nechat si udělit alespoň jedno Orlí Pero. Každé Orlí Pero je důkaz toho, žes něco dokázal, že ses něco naučil, žes něco zvládl, že jsi zase o krok výš ve své cestě na Horu poznání.

Podrobnosti k výpravě:

Sraz: v pátek 17,00 u klubovny

Návrat: v neděli v 17,00 vlakem na vlakové nádraží Příbram

Výbava: jako na výpravu na podzim, pořádně se oblečte a vybavte, může být klidně i mráz (na loňském podzimním sněmu nám napadl sníh!). Na sebe si vezmi tepláky nebo maskáče, tričko, košili nebo mikinu, svetr a bundu, silnější ponožky a kotníkovou obuv. Doporučuji si zabalit do dvou batohů (nebo do batohu a chlebníku).
Velký batoh: spacák, karimatka (spacák bez karimatky opravdu nestačí!), roucho (kdo nemá, starší deka), hygiena, náhradní prádlo a ponožky, oblečení na spaní, baterka, ešus (nebo talíř) a lžíce.
Malý batoh (nebo chlebník): osobní věci na výpravu (viz. jiný článek zde na webu), klidně malá lahev s pitím, zimní čepice a rukavice.
Zásoby: Vlastní zásoby nejsou nutné – vezmeme z klubovny, nebo dokoupíme, co bude potřeba.

V pátek večer přespíme v klubovně (během večera ještě několik zájemců začne plnit Orlí Pera a pokusí se o splnění několika z nich), v sobotu ráno pojedeme vlakem do Myslína a dojdeme do Ohaře. Půjdeme nalehko, batohy a týpí se povezou autem. Ze soboty na neděli budeme spát buďto v týpí (u ohně) nebo v chalupě (podle toho, jak se domluvíme a kde bude tepleji). V neděli odpoledne pojedeme opět nalehko vlakem z Mirovic do Příbrami a batohy si vyzvedneme u vlakového nádraží.

Čestným hostem Sněmu je šaman Wakišaka.

Těším se na hojnou účast! 😉

Kanyatara

Komentáře