Mohawské Velikonoce

Tak rozhodnuto! Do Brd na Robinsonádu letos nepojedeme. Je chladno a v lesích a kopcích bude vlhko. Na to ještě malí Mohawkové nejsou vybaveni a připraveni.

Kdysi takhle na Velikonoce vyrazili Kanyatara s Fialákem – Okwehem a Royem – Wacontou (to bylo asitak v roce 1999). Bylo ale teplo – skoro jarní počasí. O několik let později jsme na Velikonoční Robinsonádu jeli na Skaličný a pomáhali jsme s odklízením větví po vichřici (rok 2008). A o rok později o Velikonocích jsme se na Skaličném rybníku dokonce jezdili na lodi “Červený traktůrek” a trénovali vylézání do lodě po převržení lodi.

Velikonoční Robinsonáda 2008

Velikonoční Robinsonáda 2008

Velikonoční Robinsonáda 2009 - nácvik "převržený raft"

Velikonoční Robinsonáda 2009 – nácvik “převržený raft”

Velikonoční Robinsonáda 2009

Velikonoční Robinsonáda 2009 – podvečerní plavba

Nudit se ale nebudeme ani letos:

V sobotu od 9,00 budeme v klubovně a naším tématem bude KŮLNA. “Zase?”, řeknete si možná. “Zase vyděláme mušle” odpovím na to. Jako tradičně bude výdělek záležet na vašem snažení. Kdo z vás získá maximum 100 mušlí? Večer si v klubovně zazpíváme a zahrajeme deskové hry. Dlouho jsme nehráli náš Carcassone, možná zkusíme nové hry Timeline nebo Grabolo. Nebo že by jsme oprášili starou oddílovou hru Boj o zlaté ostrovy, nebo Labyrint? V klubovně pak přespíme do neděle.

V neděli vyrazíme na celodenní výpravu do okolí Příbrami. Kam se půjde a co se tam bude dít bude překvapením pro zúčastněné… Kolem 18 hodiny večerní se rozejdeme do svých domovů.

V pondělí odpoledne budou stavět Šingas s Kanyatarou u klubovny trampolínu, kdo chce, může si mezi 15. a 16. hodinou přijít zaskákat – kdo z vás někdy tu trampolínu Springfree zkoušel, ví, že je to super zážitek a taky pěkná makačka… 🙂

Stručně v bodech:

  • Mohawské Velikonoce jsou NN – pokud chceš a můžeš, přijď, Nuda Nebude.
  • ze soboty na neděli budeme spát v klubovně – karimatka a spacák s sebou
  • hodit se Ti mohou Tvoje osobní věci na výpravu – ešus, lžíce, nůž, zápisník, hadrové míčky…
  • na jídlo si vezmi jen těchto pár kusů, zbytek bude z klubovních zásob: asi 1/4 chleba, větší cibuli, kousek zeleniny nebo ovoce, malý kousek másla nebo Ramy, párek nebo klobása nebo buřt (vezmi si, co a kolik chceš k čočce)
  • Podrobnosti budou na schůzce zítra – ve středu 16. 4.

Bratři Mohawkové, seigu!
Kanyatara

Komentáře