Tábor obřadních rouch 2014

Tábor Mohawků 2014 proběhl v období od 28. 6. do 13. 7. poblíž obcí Ohař a Nestrašovice na hranici Středočeského a Jihočeského kraje.

Táborem nás provázela táborová hra Tekumtova družina, která pro hochy připravila nejednu obtížnou zkoušku. Jmenujme například vaření bez použití nádobí, vyřezávání lžíce, sepsaní poselství, ohně za velkou vodou nebo lovení předmětu z hlubin. Vítězem táborové hry se stal bratr Selmacas. Ryoem tábora byl opět Selmacas. Zlatou baterku vyhrál bratr Imnu. Vítěze Kyje Velkého Táborníka představí některá z příštích klanovek.

V programu nechyběly dovednosti, hry, koupání a dovádění na nafukovacím člunu s názvem “Červený traktůrek”, noční hlídky, závěrečná honba za pokladem a vše, co ke skautskému táboru patří. Škoda, že jsme nestihli Slibový oheň (ten nás čeká na podzim) a Sněm (VII. Sněm kmene bude tedy až v lednu).

Tábor Obřadních rouch trval celkem 16 dní a pro jedenáct bojovníků a dva činovníky byl příležitostí poznat sám sebe, vyzkoušet si a naučit se spoustu věcí a všichni – zkušení i ti nejmladší se museli umět o sebe postarat.

A příští rok? Příští rok prozměnu uspořádáme putovní tábor. Už se těšíme!
Kanyatara

IMG_2279.JPG

Komentáře