Jarní prázdniny s Mohawky

kartička_jarniny2016-page-001 kartička_jarniny2016-page-002Základní informace jsou v letáčku – obrázky výše. Podrobnosti jen v poznámkách:

Pro veřejnost

je to “příměstský tábor” od pondělí do středy, platba 400 Kč je celkem za všechny tři dny. V ceně jsou obědy, vstupné a příp. jízdné a drobné ceny do soutěží. Na programu máme návštěvu bazénu, výpravu do přírody, hry v přírodě a plánujeme i návštěvu památníku Vojna, kde většina z nás ještě nebyla. Odpoledne budeme v klubovně a v přilehlé klubovní zahradě. Veškerý program bude přizpůsoben počasí.

Na sebe: sportovní oděv (tepláky) – něco staršího, co se může ušpinit, případně roztrhnout, do chladna i do deště. Pevnou, nejlépe kotníkovou obuv – něco, co se hned nepromáčí.

S sebou: batoh nebo chlebník, 2 svačiny (radši něco výživného a ovoce nebo zeleninu, než sladkosti), trochu pití (stačí půl litru, budeme vařit čaj), v uvedený den plavky a ručník. Budeme potřebovat kartičku pojišťovny a příp. léky, které dítě pravidelně užívá, nebo které má pro případ zhoršení zdr. stavu. Dobrou náladu na všechny tři dny. 🙂

Přihlášky: emailem / telefonicky, potřebujeme vědět: jméno a příjmení dítěte, věk a kontakt na rodiče (tel. a email), ostatní údaje nám sdělíte při předání dítěte v pondělí ráno (adresu bydliště, rodné číslo, zdravotní stav a užívané léky a přibližný čas, kdy si dítě vyzvednete).

Podrobnosti (upřesnění programu)a zašleme rodičům přihlášených dětí v neděli večer emailem, případně upřesníme telefonem.

Pro Mohawky

je to výprava od neděle odpoledne (15,00), do středečního večera (18,00), spát budeme v klubovně. Jídlo a pití bude společné, hrazené z příspěvků (pokud něco vezmete, podělíme se, jak je u Mohawků zvykem).

Na sebe: skautský kroj (i s vhodnými kalhotami), oděv do chladna i do deště. Pevnou, nejlépe kotníkovou obuv – něco, co se hned nepromáčí, šak to znáte!

S sebou: spacák a karimatku, oblečení na převlečení, sp. prádlo, ponožky, osobní věci na výpravu, ešus, plavky a ručník, dobrou náladu a našeho Oslíka!!! 🙂

Kanyatara

Komentáře