Padrtě na kolech 4. 9. 2016

Když jsem vyšel ven z domu, Havran a Selmacas už stáli před barákem. Nafoukli mi kolo. Zatím než mi nafoukli kolo, tak Kanyatara šel dvakrát domů pro věci.

Pak jsme jeli doprovodit Radku a Kanyho na autobusové nádraží a já – Roy, Havran, Selmacas jsme jeli z Příbrami až k Padrtským rybníkům. Jeli jsme přes Staré Podlesí, Vysokou Pec, Bohutín a Láz. A pak byly Brdy a tam jsme jeli přes Nepomuk. Jeli jsme jako vítr z kopce, byla tam samá díra pak tam byl krásný lom – byl takový růžový a za ním jsme jeli doleva. A tam byl asi 1,5 km dlouhý kopec dolů. Jeli jsme jako pendolíno 🙂 a tam dole byla průdká zatáčka. Chvíli jsme se ztráceli ale pak jsme našli cestu k Padrtským rybníkům…

Na cestě tam byly kameny, pařezy, kořeny  a taky tam bylo napsáno: “Cyklisto sesedni s kola”. Havran a Selmacas to projeli, ale já jsem sesedl s kola a pak jsem je dohnal. Dál byly hup a za hupem…

Pod přístřeškem u Padrťského rybníka jsme se najedli nejdřív sami a pak i Dáša a Kanyatara a i Pipi. Tak jsme se spolu najedli a Kanyatara řekl že si zahrajeme nákou hru. Tak jsme popojeli 2km. Zastavili jsme na louce.

Havran řekl, že si zahrajeme s míčkem hru “něco jako fotbal” (byla to házená – komentář Destruktus). Byli dva kapitáni – Pipi a Havran a hráli jsme asi 20min. než jsme byli všichni unavený. Tak jsme se napili a jeli jsme dál – Roy byl jako první.

img_8501

Zastavili jsme na křižovatce a pak jsme odbočili doleva k Nepomuku. tam jsme zastavili pro zmrzliny a limonády. A pak jsme jeli dál. Asi ještě 5km a byli jsme v Lázu. Projeli jsme Lázem jako vítr a jeli jsme polní cestou. Roy jako první jel jako blázen a malej hup byl ohromnej. A za chvíli jsme byli v Bohutíně a pak jsme projeli lesoparkem a byli jsme v Příbrami. U Drkolnova jsme se rozloučili a jeli jsme domů. Jeli jsme se ještě projet přes Staré Podlesí a zas jsme byli v Příbrami a cestou nás chytla bouřka tak jsme byli mokrý… :-/ Juchů už jsme byli doma!

Ahoj!

Napsal Roy 4.
(korektury a doplnění Destruktus)

Komentáře