Co bude: Výprava na Říčky 3. – 4. 12. 2016

Ahoj Mohawkové.

Píši, co si vezmete na výpravu. Sraz bude v sobotu na vlakovém nádraží 7.30.

Návrat v neděli na vlakové nádraží v 18.00.

Oblečení: na sebe nátělník nebo tričko, skautský kroj (kdo již má), mikina svetr, dlouhé kalhoty, teplá bunda, rukavice, čepice, hlavně ne oteplováky bylo by nám horko po cestě 🙂
do batohu pyžamo, 5 párů teplých ponožek, jedny tepláky a mikča do chaty, dvoje spodní prádlo.

Výbava: osobní věci na výpravu (dost se tady o ní píše v jiných článcích). Spát budeme v poctivém srubu, zima nám určitě nebude, budeme topit jako v pekle. Karimatku si určitě neberte, spacák ano! 🙂 Hodit se bude baterka, až se v noci půjdete vylůlat. 🙂 Ze stejného důvodu se budou hodit pantofle. Vše si zabalíme do jednoho batohu, nic se neponese v ruce!

Jídlo: 1 porce kolínek, trocha kečupu, buřty na opečení na ohni na večeři, rozkleplá vajíčka v batohu (ně, raději ve skleničce, nebo těsné plastové piksličce) 🙂 sáček rýže, 1 prasátková konzerva (prosím ne tu z Tábora, obsahující koňské maso, drůbeží separát a jiné dobroty), 2 až 3 porce chleba, několik sáčků čaje, 1 střední cibule, kousek ovoce, kousek zeleniny (jenom tolik kolik toho sníš za víkend). Pití jen hlt na cestu, nedaleko od chaty je studánka. Zbytečný litr pití je zbytečné kilíčko v batohu.

Budeme se na vás těšit, ahoj!

Radka a Kanyatara:)

P. S. 1: Jo, málem jsem zapomněla, vemte si s sebou dobrou náladu, protože té nikdy neni dost, tak ahoj v sobotu 🙂

P. S. 2: Do dalšího článku dáme několik fotek z “Jarní výpravy Mohawků na Říčky” v únoru 2014…

Komentáře