Šingasova tajuplná výprava

Seigu!

Výpravu v sobotu 13. 1. vede Šingas, zde jsou podrobnosti:

  • Sraz v 9,00 v klubovně, zakončení v 17,00 taktéž
  • Vyrazíme na stezku na Padák (deštivá varianta – deskovky a hry v klubovně)
  • S sebou: osobní věci na výpravu, svačiny, pití a buřta nebo něco jiného na opečení na ohni (oheň bude, ale hlavní jídlo vařit nebudeme) k tomu kousek chlebíka, apod.
  • Na sebe pořádné oblečení do lesa, dobrou obuv.

Další dotazy a případné omluvy směřujte přímo na Šingase – Josefa Malčice tel. 773914200, email: singasek@gmail.com.

Ještě pár dalších perliček z oddílu:

  • Za necelé tři týdny (o víkendu 26. – 28. ledna o výpravě na Slivici) nás čeká Slibový oheň a Sněm,  na které se všichni pečlivě připravujeme: plníme body Stezky (klidně se i doma můžeme do Stezky podívat a zkusmo nás mohou vyzkoušet i rodiče), plníme Orlí Pera a navrhujeme a šijeme roucha! Slibového ohně se podle oddílové tradice účastní pouze ti, kteří budou slib skládat, nebo ti, co ho složili v minulosti. Nováčci, kteří přišli v září a říjnu (jmenovat netřeba ;-)) mohou zabrat, na slib se připravit a slibového ohně se zúčastnit a svůj Vlčácký nebo Světluškovský slib složit. Zato nováčci, kteří již v oddíle jsou delší dobu (takže jsou to spíš “staráčci” než “nováčci”) a ke slibu se stále nedopracovali, by se mohli zastydět a zabrat o to víc!
  • Na dnešní schůzce dostali ti, kteří jej ještě neměli, své skautské tričko. Plaťte je prosím (třeba společně s příspěvky) hotově na schůzkách, nebo na nový účet u FIO č. 2701336331/2010 s uvedením jména, přezdívky nebo členského čísla. Dětské vel. (8 – 10 let, světlejší) jsou za 115 Kč, dospělé vel. (S až XL) za 140 Kč.

Mějte se krásně!

Kanyatara

Luštíme morseovku – jedna z podzimních schůzek (na fotce zleva zády Žabák, Tonael, Nela, kdosi v kapuci, Šingas a Xena, úplně vpravo luk a fípy)

Komentáře