Doplněno: Indiánské Vykopáfky opět v akci

V sobotu 17. 2. 2018 kmen Mohawk vyhlašuje všem bývalým členům pohotovost. Sraz je v 8:00 na autobusové zastávce Jiráskov(i)y! sady. Nezapomeňte s sebou vzít vzpomínky na časy minulé, dobrou náladu a vybavení do přírody. Mise výpravy je návštěva v jednom z brdských kempů a zábava během cesty. Četnost bojovníků v misi je velmi důležitá, proto prosím o informování členů, se kterými se vídáte a důsledné přesvědčení o jejich zúčastnění. Zákulisní informace nasvědčují tomu, že se plánuje i návštěva v jednom z pohostinských podniků města Příbrami. Tak v sobotu se všemi nashledanou a prosím o stoprocentní účast.

Seigu, Šingas

Doplněk Destruktus

Chci vám napsat jenom malej dodatek. Tato výprava se týká i mladších členů. Návrat bude v 17:01 na autobusové nádraží. Tam se odevzdají mladší členové rodičům a Vykopáfky se odeberou do hospůdky. Vykopáfky vemte  si s sebou slušné oblečení, ať nám tam neděláte vostudu! 🙂

Pro všechny: Výpravou nás budou provázet hry a soutěže na body. Hodnotit se budou jak současní tak starší členové (říkal Kany, že prej bude nějaká cena pro vítěze celé výpravy!). Klany dostaly za úkol uvařit oběd. Hnědí Medvědi budou dělat palačinky a Modré Želvy buřty. Starší členové jim rádi pomohou a taky se zapojí. Jsem zvědavej kdo bude mít lepší oběd. Jinak svačinu si vezme každý vlastní. Budeme celej den v lese tak si vemte vhodné oblečení a obuv. Na viděnou váš skřítek:

Destruktus

Komentáře