Výprava na Slivici 26. – 28. 1. 2018

Sraz byl na autobusovém nádraží v 16:00h. Z nádraží jsme jeli až k Slivici na zastávku. Spali jsme na faře kde bylo ústřední topení. První den tam byli skauti ze Slivice, který tam byli až do 19:00h. Zatím my jsme se tam ubytovali. Vyndali jsme jídlo z batohů a dali si večeři ( večeře byla vlastní ). Když jsme dojedli tak jsme si vybalili spacáky a kalimatki. Z druhého patra jsme si vyndali matrace . Někteří si plnili stezky, co si měli splnit slib. Asi kolem osmé hodiny si měli lehnout ty nejmladší a to byli: Mizík a Xena. Zbytek byl vzhůru asi až do půl desátý, tak že si mohli někteří plnit a nebo si hrát. Zatím náčelník ( Kanyatara ) četl Mizíkovi a Xeně pohádku.

Druhý den jsme se najedli udělali hygienu a šli jsme hrát hru do lesa u který se sbírali papírky s čísly. Hru v lese jsme hráli asi 3 hodiny. Zatím k lesu dojeli Mizíkovi s masem pro nás. Když jsme přišli do fary Mizík nám řekl že mu dali psí maso, a to my nemůžeme. Večer když se připravoval sněm tak jsem připravil hru pro ven a ta se jmenovala,, Na policajty a zloděje“. Tu jsme hráli asi pět kol, a pak jsme se měli jít navečeřet. Při večeři nám vysvětlovali co je to sněm, a jak se máme na něm chovat. Sněm byl asi od sedmi hodin až do půl jedenáctý večer. Při sněmu byli hry clan vs. Clan, a pak samostatná hra. Sněm vyhráli Modrý želvy.

V neděli jsme si zahráli krátkou hru a šli se balit do Příbrami. Balení a uklízení nám trvalo asi 1 hodinu. Potom jsme šli pěšky až do Příbrami přes: Lešetice, Brod. V Lešeticích jsme odevzdali klíče a šli jsme dál. V Brodě jsme měli přestávku na svačinu asi 20 minut. Z Brodu jsme šli až ke klubovně v Příbrami. Tam jsme odevzdali děti a šli jsme domů k Rodičům.

Napsal: Roy IV (Ondřej Černek)

Komentáře