Dvanáctý Sněm Kmene Mohawk

Seigu Mohawkové,

tento víkend nás čeká dvanáctý Sněm Mohawků. Zde máte podrobnosti:

Sraz bude v pátek v 16,00 na parkovišti dole pod autobusovém nádraží, (většina členů věcí odjezd autobusem ze stanice 3 v 16,30, několik nejmenších možná pojede jedním autem – bude to takový “Baby-car” 😀 ).

Návrat v neděli cca. v 16,58 vlakem.

Výbava:

Věci na vícedenní výpravu (na schůzku: zápisník, blok, propiska, uzlovačka, reflexní prvek, Stezka, KPZ; na výpravu navíc hygiena, ešus se lžící a hadrové míčky), nezapomeňte spacák a karimatku, zimy se bát nemusíte, budeme spát v chatě a zatopíme si. Otužilci a zlobivci mohou spát i venku nebo v týpí… 😉 Roucho s našitými znaky je Tvou vizitkou – udělej vše pro to, ať je krásné! Předpokládáme, že Sněm se bude konat uvnitř, ale to neznamená, že u něho budeme sedět neupravení. Oblečení “na ven” do chladna i do deště, boty stačí jedny kvalitní kotníkové, kožené a co hlavně  “rozšlápnuté”, druhé přezůvky do chaty – bačkůrky, pantoflíčky či sandálky… Žádné “sněhuly”, kecky ani gumáky, prosím! Na cestu kroj a skautské tričko, na převlečení 3ks spodního prádla a ponožek. Jednoduché náhradní oblečení pro případ zmoknutí (tepláky a mikina) – opravdu neber celou skříň, pak si ji zas poneseš domů! Zásoba vody: 1,5 až 2-litrová láhev s pitnou vodou (podle věku – PLNÁ!)

Věci si zabal opravdu dobře do velkého batohu, zpátky v neděli půjdeme několik kilometrů pěšky a batoh si poneseš na zádech!

K jídlu:

Tři porce chleba (asi tak 1/4), vepřová konzerva, trochu rozinek nebo suchých plodů do müssli, porce (sáček) rýže, ovocekus 2x a zeleninykus taky 2x – na chroupání a do zeleninové polévky (ne kýbl jablek, kilo paprik a celou okurku – opravdu to, co sníš k jednomu jídlu), 1 velká nebo 2 až 3 menší cibule, několik sáčků čaje, trochu cukru (pokud si sladíš čaj) a 3-4 vajíčka, nejlépe vyklepnutá v těsnící nádobce.

Kanyatara

P.S.: foto je z tábora 2016 z Myštic a zachycuje odchod na cvičné Yksuapi

Komentáře