2. online schůzka

V pondělí proběhla další online schůzka. Zde je z ní zápis.

Kolik se nás sešlo?

Ne všichni přišli včas a byli po celou dobu schůzky, ale alespoň chvíli tam byli – Mochomůrka, Špigy, Honza, Barmanka, Kačka, Imnu, Standa a Kanyatara.

Co jsme dělali?

První hodinu jsme se věnovali pěvecké soutěži, která se vyhlásila minulý týden. Po malém přemlouvání se z osmi přítomných účastnilo pět lidí. Úkolem bylo zazpívat písničku, přičemž to mohlo být i s malým vystoupením nebo podkladovou hudbou. Jako vítěze nakonec porota vyhlásila Imnua s písničkou Rána v trávě. Celá show byla dosti zábavná a my děkujeme Standovi za přípravu. Dále se mluvilo o kroji a nášivkách na něm a byla možnost si splnit něco ze stezky. Té možnosti bohužel nikdo nevyužil. Pokračovalo se hrou Matematico. Nakonec se mluvilo o naší celoroční hře Záhada hlavolamu a vyhlásila se nová etapa (viz níže).

Jsou nějaké úkoly na příště?

  • 3. etapa celoroční hry – jít někam ven (sám nebo s někým), strávit nějaký čas venku a stručně o tom napsat do zápisníku nebo to vyfotit – můžete jít po Příbrami nebo i mimo Příbram…
  • Opět se doma můžete zaměřit na stezky a příště si z nich něco splnit.

Kdy se uvidíme příště?

Za týden v pondělí

Něco závěrem?

Na závěr bych rád stručně napsal o bodování, které je nyní z velké části bohužel omezeno, nicméně pořád máte šanci nějaké body získat – 5 bodů získáte za účast na schůzce a další body můžete získat za aktivity při schůzkách (dnes to bylo za účast v pěvecké soutěži a Matematico) nebo nějaké úkoly, co byly na doma. Nepřítomní dostanou průměr všech bodů kromě schůzky.

Úvodní fotka:

Cena pro vítěze pěvecké soutěže Mohawk hledá SuperStar.

Imnu

Komentáře