Koronaschůzka 9.11.2020

Dnešní schůzku vedl Imnu. Dále jsme si říkali jak jsme se měli např. Honzík říkal, jak jsou hrozný hesla. Dále jsme si mohli splnit nějaké body ze stezky Kačka si plnila vyjmenuji státní symboly. Nakonec si to splnila. Dále jsem si já chtěla splnit zná slova a autory české hymny, nakonec jsem to trošku popletla a tím pádem nesplnila. Pak jsem si chtěla splnit dodržuji a znám příkaz dobrého skutku. To jsem si splnila, potom si Kačka splnila znám důležitá telefonní čísla. A nakonec jsem si já splnila vedu skautský zápisník.

Dále měl Honzík přichystanou hru. Jmenovala se skribbl.io, spočívá v tom že někdo na počítači kreslí a ostatní hádají, co ten daný člověk kreslí. Vyhrál Standa. Na druhém místě se umístil Kany, na třetím Honzík a na čtvrtém já a Imnu.

Dále Kany mluvil o etapách. Vyhlásil novou. To byl takový test: 1. otázka: Jak se jmenuje náš oddíl? Mohawk 2. otázka: Jaké je číslo našeho oddílu? 4. oddíl 3. otázka: Jaká ulice není u klubovny? Mánesova. Vyhlásil také novou 7. etapu a to bylo abychom udělal dobrý skutek. Nakonec jsme si řekli ahoj a šli. Hodně mě to bavilo.

Špigy

Komentáře