Online schůzka 16. listopadu

Dneska (16.11.) jsme se po týdnu sešli opět online. Schůzku vedl Kany. Bylo nás 8: Já, Muchomůrka, Kany, Imnu, Kačka, Špigy, Honzík a Sandra, ale Sandra se pak odpojila.

Na začátku jsme si řekli, jak se máme. Potom jsme řešili etapy. Pak ten, kdo chtěl, tak si mohl splnit něco ze stezky. Já jsem si splnila “Dodržuji a znám příkaz dobráho skutku”, Špigy si splnila “Znám slova a autory České hymny” a Kačka si splnila “Má řádně vybavenou KPZ” (KPZ = krabička poslední záchrany).

Potom jsme poznávali listy. Nejvíce bodů měl Honzík. Po poznávání listů jsme hráli hru “Pepíček s čárkou”. Hra spočívá v tom, že všichni jsou v kruhu a někdo řekne: “Já (jméno např. Martin) bez čárky volám (jméno např. Petra) bez čárky”. Když to někdo zkazí, tak si na čelo udělá čárku a poté se to říká podle toho kdo má kolik čárek. Po této hře jsme hráli hru, co nám na minulé online schůzce (9.11.) ukázal Honzík. Jmenuje se skribbl.io. Já jsem vyhrála a druhý skončil Imnu. Když jsme dohráli, tak jsme se rozloučili a šli. Schůzka mě bavila.


Etapa 8.: Napsat kamarádovi/kamarádce pozvánku, aby se přišli podívat k nám do oddílu.

Icy

Komentáře