Obnovení činnosti

Seigu Mohawkové, dobrý den rodiče!

Mohawkové obnovují činnost naživo – hurá!

Není to bez omezení, ale je to NAŽIVO, OSOBNĚ a tedy OFFLINE!

Omezení jsou následující:

  • Budeme používat roušky (po celou dobu, kdy nebudeme dál od sebe než na 2 metry – takže skoro furt) – jak by řekl náš skřítek Destruktus “Jednu roušku na tlamičce, aspoň jednu v torničce!”
  • Nemůžeme zpívat, na schůzkách a podobných krátkých podnicích nebudeme jíst, na výpravách budeme jíst každý ze svého ešusu, budeme pít každý ze své lahve nebo označeného hrnku.
  • Uvnitř (v klubovně, nebo v jiné budově) může být max. 10 lidí – program bude hodně probíhat venku, nebo budeme rozděleni po klanech.
  • Museli jsme promíchat jednotlivé členy klanů podle toho, aby se ti, co se potkávají v běžném životě (sourozenci, sestřenice nebo sousedky) potkávali i v klanech a “nemíchali se”.
  • Budeme se hodně mýt a dezinfikovat.
  • Pokud bude mít kdokoliv z dospělých i dětí zdravotní obtíže (typu nachlazení, rýmy, chřipky, angíny či možných příznaků Covid), nebo se nebude cítit dobře, zůstane doma. Pokud se tak stane během programu, bude člen izolován a pojede co nejdříve domů.

Pokud se rozhodnete, že se (zatím) do činnosti naživo nezapojíte, pochopíme to. V takovém případě nám prosím dejte vědět. Ale těšíme se na shledání naživo se všemi! Zároveň si budeme přát pevné zdraví a ať se situace zlepšuje a my můžeme brzy fungovat úplně normálně.

Kanyatara + Kmenová Rada (Špigy, Imnu, Standa)

Komentáře