Techmania nás volá

Ahoj Mohawkové,

tuto sobotu 7. 4. vyrazíme za poznáním, zábavou a legrací do plzeňského Techmania Science Center. Sraz v 7,30 na vlakovém nádraží v Příbrami (odjezd vlaku v 7,45). Chápu, že se třeba někomu nebude chtít vstávat, ale takto dorazíme do Techmanie v 10 hodin, dalším spojem by to bylo až v 11… :-/ Návrat plánujeme na 17,44, případně 18,55 (ale předpokládáme ten první) opět vlakem.

Kdo jste v Techmanii nikdy nebyl: Techmania je něco mezi muzeem, laboratoří, planetáriem a velkou interaktivní hernou, kde si každý najde něco, co ho bude bavit. Rozhodně ji stojí za to navštívit i v případě, že jste v ní už byli – určitě jste v ní nebyli s kamarády z Kmene Mohawk! Informace o Techmanii jsou na jejím webu http://techmania.cz/cs/.

S sebou svačinu, trochu pití a přiměřený obnos na oběd v restauraci v Techmanii (nebo druhou svačinu – podle vlastní úvahy). Z osobních věcí pouze zápisník, propisku, Stezku, KPZ a reflexní prvek (pásku). Kdo máte, vezměte skautskou průkazku, nebo jinou průkazku s fotkou a datumem narození (kvůli příp. kontrole v MHD). Vše si zabal do malého baťůžku, nebo do chlebníku, ne do igelitky! Pokud nemáš, můžeš si vhodné zavazadlo vypůjčit u Kanyho – ozvi se!

Na sebe kroj, kdo nemá, skautské tričko. Slušnější oděv (nepředpokládáme žádné bojovky, ani přespání v lese 🙂 ), lehčí “městská” obuv.

Dopravu a vstupné budeme platit hromadně z měsíčních příspěvků, kdo je nemá zaplacené, prosíme doplatit na srazu!

Tádydádydá, to je konec!

Těším se!

Kanyatara

Foto: osobní archiv Roye IV., září 2017

Komentáře