Skaličný 2022

Zdravím, tak se zase po dlouhé době znovu vydáváme na společnou výpravu. Tentokrát nás čeká výprava na chatu Skaličný kousek od Písku.

Sraz pro všechny je v pátek na příbramském vlakovém nádraží v 16:45 (pro Kanyho v 16:40😜). Předpokládaný návrat v neděli v 15:00. Případné změny pošleme tradičně do WhatsApp skupiny rodičů.

Vlakem pojedeme do Čížove, odtamtud je to cca 3,5 km do chaty – půjdeme pěšky, takže neberte zbytečnosti!

Věci si vezměte jako na normální výpravu (t. j. všechny osobní věci – hlavně reflexní prvek – půjdeme po silnici), zabalte se do velkého batohu, nezapomeňte přezůvky, teplé oblečení a obuv.

Na tábořišti je sauna, kterou v sobotu rozpálíme, kdo bude chtít (a bude zdravotně ok – to by měli být všichni), může si dát saunu. Zn. “Welness u Kanymauze”. Samozřejmě je to nepovinné… Zájemci plavky a osušku s sebou!

Dotazy můžete psát nebo se doptat zítra na schůzce. Výprava je povinná, takže by se měli zúčastnit všichni, pokud víte, že ze závažných důvodů nebudete moci, napište.

Jídlo – vařit budeme podle našeho starého “jídelníčku A” (s variantou pro ty, co masíčko neee – ti si sami vezmou něco místo párků, masové konzervy do rizota) – je to napsáno v článku zde (všichni ostatní ho berte komplet i s těmi párky!):

S pozdravem “Na výpravu se těšíme!”

Náčelnictvo

P. S.: Náhledový obrázek je z výpravy na Skaličný z března 2015.

Komentáře