23. týden u Mohawků

Co nás čeká 23. týden roku 2014 – honem na to:

1. Do čtvrtka 6. června podávejte přihlášky na tábor – podle počtu účastníků začneme nakupovat zásoby a jiné vybavení!
2. Ve středu 5. 6. budeme kontrolovat a připravovat táborové vybavení – plachty, lehátka, nádobí atd. Kdo má čas , chce pomoci a chuť vydělat nějakou mušli, sém!
3. Ve čtvrtek je první schůzka v měsíci – to znamená Kmenovka. Půjdeme na ni v kroji! Kdo má u sebe, přinese kroniku. Přineste si i své vydělané mušle!
4. Táborová hra Tecumtova Družina pokračuje! Posledním úkolem bylo zhotovit herbář z nejméně 25 rostlin. Za splnění budou body do bodování, ale hlavně do druhé části táborové hry, která bude probíhat na táboře. Pokud splníte podmínku, aby rostliny byly ze stejné skupiny, druhu nebo místa, můžete si za vytvoření herbáře na příštím sněmu nechat udělit orlí pero O-37. Podmínek pro začátek plnění orlích per v Kmeni Mohawků je víc (splnění nováčkovské zkušky pro všechny, pro skauty ještě několik dalších podmínek nové Skautské Stezky a nakonec ještě promluvit o významu čtyřnásobného ohně a znaku Lesní Moudrosti), ale proč by “ó třicetsedmička” nemohla být Tvoje první OP? Termín pro vytvoření herbáře je posunutý do příští schůzky 12. 6..
5. Výprava na kolech 8. 6. (neděle) – sraz 9,00 u klubovny, návrat v cca. 17,30 ke klubovně. S sebou seřízené kolo, přilbu, blikačku nebo světlo, hodit se mohou i brýle a souprava na opravu kola, pumpička. Dostatek pití (limonády nevhodné – lepší je voda nebo slabý čaj), svačiny (oheň dělat nebudeme). Osobní věci na výpravu (hlavně Stezka, zápisník, míčky), plavky a ručník (kdybychom se koupali).
6. Blíží se Minitábor a s ním i slibový oheň – budeš se účastnit? Máš splněno vše potřebné? Nemůžeš pomoci nováčkům s plněním jejich Stezky?
7. Dnes odejde rodičům do e-mailu přehled do oddílové pokladny za období od května 2013 do června 2014. Prosím o kontrolu a doplacení! Komu z Vás vyúčtování nedorazí, ozvěte se prosím!
8. Plánuji Minitábor a stavbu tábora – tento týden budu koordinovat kdo z rodičů kdy pojede – podívejte se prosím do diářů a domluvte se doma. Pokud se nepotkáme ve čtvrtek po schůzce, budu Vám v pátek volat. Díky. 😉
Seigu! Kanyatara

Komentáře