Fotogalerie Kmene Mohawk

Seigu Mohawkové, dobrý večer rodiče!

Tak je to tady! Konečně! Rozhodli jsme se publikovat naše oddílové fotografie. Jako dosud máte možnost vidět několik fotek na webu, na Facebooku, v oddílovém časopise Ondaqua, občas několik fotek přinesou i členové domů ze schůzek vytištěných. Fotek z podniků je tolik, že je nestíháme přebírat a nechávat vytisknout klasicky někde ve fotolabu (pokud by se toho chtěl někdo ujmout, vzít si to takzvaně “na radost”), dejte mi vědět!

Co je novinkou je online fotogalerie Kmene Mohawk, která se nalézá na adrese http://fotky.indianipribram.cz.

Fotogalerie obsahuje fotografie z naší činnosti v plném rozlišení, proto je určena jen pro členy oddílu, případně jiné registrované uživatele. Bez registrace se vám bude galerie zobrazovat jako prázdná. Pro přístup k fotografiím se tedy prosím přihlašte a vyčkejte na potvrzení registrace administrátorem – mnou (několik hodin až dní, podle toho, jestli zrovna sedím u PC). Fotky do galerie moc nepřebíráme (nebo přebíráme lehce), jsou tam i fotky nedokonalé, rozmazané (hlavně pokud nemají dokonalejší sestřičku) – ale zachycují oddílový život tak, jak byl členy oddílu prožit. Nebojte se, registraci absolvujete pouze jednou a pak se budete přihlašovat vždy k aktuální (a vám přístupné) galerii. Fotky můžete procházet, hodnotit (dávat jim hvězdičky), komentovat, ukládat si je do PC, nebo je i stahovat hromadně. V galerii jsou občas i videa.

Co znamená “vám přístupná galerie”? Například člen, který v oddíle aktivně fungoval v roce 2015 bude mít přístup pouze k fotografiím z doby jeho členství a ne k fotkám současným, nebo naopak z let minulých.

Jedinnou výjimku má náčelnictvo a kronikář.

V tuto chvíli jsou v galerii zatím fotky z Klanovky 19. 9., z FoodFestivalu 17. 9., Křížem krážem republikou 22. – 24. 9., ze schůzky 3. 10. (Kmenovka), z Klubovní soboty 16. 9. a z Výpravy na Slivici 11. – 12. 3. (vše 2017) a také několik fotek z mojí vycházky do brdských kempů 1. 9. – abyste ještě před výpravou tento víkend věděli, jak to v Brdech vypadá (kempy navštívíme jiné). V tuto chvíli je v galerii 409 fotografií, další fotky budeme postupně doplňovat – ale bude to chvilku trvat (třeba jen z tábora 2017 máme 1500 fotek).

Tož vzhůru do galerie a registrovat se! 🙂

Kanyatara

Komentáře