Poslední jednodenka Matty a Hady

Ahoooj, Seigu Mohawkové!

Jistě se vám všem doneslo, že bohužel ve vedení kmene končíme. To však není důvod, abychom na vás všechny zanevřeli. Jste super děti/lidi, proto vás prosím, čtěte pozorně následující sdělení!

Dne 1. června t. r. (to je sobota, říkal Destruktus, a t. r. prý znamená „tohoto roku“.) se bude konat Výprava za faunou. Kdo neví, co je to fauna, nebo kdo netuší, kam bychom tedy měli zamířit, nechť přemýšlí na plné obrátky. 🙂

Důležité info:

Sraz v 8:45 na vlakovém nádraží v Příbrami. V 8:59 nám jede vlak, je to rychlík, s názvem R1250 Otava. A kam nás odveze? To ví Bůh a Matty. 🙂

S sebou: Vhodné oblečení dle počasí, pití na celý den (cca 1,5 litru – prosím, ne přeslazené limonády, stačí voda či lehce ochucená minerálka – dle uvážení), dopolední svačinka (kupříkladu ovoce je super), k obědu 2 – 3 buřty (podle toho, kolik dítě sní – samozřejmě počet kusů buřta = počet kusů pečiva) a odpolední svačinku (sušenka, ovoce, zeleninka, croissant – opět dle uvážení – nechám na vás). Pro jistotu prosím sbalit pláštěnku a nějakou drobnou – možná potkáme déšť nebo nějaký stánek s dobrotami.

Návrat je plánován v 16:58 na totéž vlakové nádraží v Příbrami. Pokud bychom nestíhali, dáme včas vědět, ale protože další vlak má do Příbrami příjezd ve 20:07, pevně doufáme, že stíhat budeme.

Děkuji mnohokrát za dosavadní spolupráci, přeji vám všem spoustu dalších kmenových úspěchů a těším se na naší poslední výpravu! Pac, seigu, palcák a nazdar!!!

S pozdravem

Matty

Komentáře