Aktuálně – pololetní prázdniny

Ahoj Mohawkové,

jen připomínám, co bylo řečeno na schůzce, a sice že výprava na Dědka se ruší. Namísto toho budou jen dva jednodenní podniky v pátek a v sobotu 29. a 30. 1.

V pátek

Sraz v 8,30 na autobusáku v Příbrami, jedeme do Dobříše a dál na Brdy. S sebou všechny osobní věci na výpravu, na jídlo jedno syrové vajíčko (třeba vyklepnuté v pixličce), vyfasovanou polévku z klubovny, kus chleba, dvě svačiny, kus ovoce nebo zeleniny a asi litr pití. Sáček nebo dva čaje se též může hoditi. Seal a Roy vezmou ještě ešus. Návrat bude na autobusové nádraží v 18,01 a pak se rozejdeme do svých domovů.

v sobotu

V sobotu se sejdeme u klubovny v 9,00. Srdečně jsme pozvali rodiče, rodinné příslušníky a kamarády, na výpravu pozveme i staré členy Mohawků, takže nás na srazu bude tolik, že nás ani nespočítáme… 🙂

Chceme začít s rodinným skautingem, tak si o tom budeme povídat. Dopoledne půjdeme na jedno pěkné místo pod vrch Květná, kde si zahrajeme pár her a k obědu upečeme buřty. Budeme se bavit, plánovat a odpoledne i trochu pracovat v klubovně a v klubovní zahradě.

My Mohawkové si vezmeme klasicky osobní věci na výpravu a úplně všichni buřty (nebo nco jiného na opečení), chleba, svačiny, kus ovoce nebo zeleniny a něco k pití (ideálně čaj). Zakončíme večer kolem 18. hodiny.

Co dál?

Něco málo informací k tomu, jak to zamýšlíme s rodinným skautingem bude v dalším článku (možná za hodinu, možná zítra ráno). Článek bude mít název “Klan Tří Sluncí – rodinný skauting u Mohawků“. Je to pro nás, Mohawky důležité a souvisí s tím i fotka, kterou jsem vybral jako titulní. Ta je z tábora 2014. Mějte se krásně!

týpíKanyatara

P. S.: Jo a příští týden bude Klanovka zas normálně ve čtvrtek! 😉

Komentáře