Kmen Mohawk hledá nové členy!

Náš skautský oddíl hledá nové členy – kluky a holky od šesti let. Jednou týdně máme schůzku, krom toho máme výpravy (někdy do přírody, někdy do města, občas také na kola nebo na vodu) a v létě tábor v týpí. Naše činnost je rozmanitá – hrajeme hry, učíme se novým věcem, poznáváme přírodu, zpíváme a další. Naše činnost je také dosti zaměřena na indiány (pro to název kmen) – máme indiánské tábory, plníme indiánské zkoušky – Orlí pera a několikrát do roka máme sněm – indiánský obřad. Nyní je nás málo, takže každý člen se počítá. Krom schůzek a výprav se na činnosti můžeš podílet i doma a mít něco na starost – třeba se starat o vývěsku nebo psát články do kroniky.

Další informace o našem oddíle, zápisy z výprav apod. najdeš zde na našem webu. Schůzky probíhají v klubovně MŠ pohádka (mapka je také zde na webu). Program na podzim a den a čas schůzek ještě není přesně určen, ale co nejdříve o něm také informujeme, tak sleduj náš web :).

Tak co, oslovila Tě naše činnost? Pokud ano, neváhej a určitě mezi nás zavítej. Před příchodem je ale lepší nejprve informovat vedoucího…

Níže je několik fotek z naší činnosti. Úvodní fotka – pohled na táborovou louky v roce 2018. Tábor se konal u města Štíty na Moravě. Náš oddíl tehdy po letech 2010 a 2011 opět tábořil se skautským oddílem Shawnee ze Zábřeha. S tímto oddílem jsme tábořili i v roce 2019 a 2020.

Komentáře